All for Joomla All for Webmasters

АНИМАТОРИ

Запознайте се с нашия екип …

 

Анастас Анастасов или, както го познават всички, Наско- Праско,още с първия поглед става приятел с децата. Знае кога да ги нагаделичка,как да ги разсмее и привлече вниманието им, особено с любимата си игра -търсене на пиратско съкровище в Джунглата. С постоянни задачки- закачки прави така, че децата да останат с усещането за приключение и усмивки до следващата среща. Ако избрете него за аниматор на вашето парти, получавате искрено отношение към децата и гарантиран личен подход към всяко едно от тях!

nasko
valev-409x307

Тодор Вълев или накратко­Тошко Пирожко работи от известно време в Play Park като аниматор. Намира работата за супeр разнообразна ,забавна, динамична и интересна. Когато води рожден ден, той самият се превръща в дете, така по лесно може да се впише в групата на малките палавници. Обожава да разсмива децата и да се забавлява заедно с тях, да играят игри като: зомби, търсене на съкровище и танци на сцената. Любимото му парти, може би, е на тема STAR WARS и искрено се забавлява когато се въплъщава в някои от любимите си герои ­DARTH MAUL или Darth Vader. Друго парти, което също може да нарече любимо, е на тема Диско рок. Невероятно забавно е когато се съберат децата на сцената и слушат готина музика, танцуват.
Тошко­ Пирожко носи позитивни емоции на децата, като успява да стане Един ­от ­тях !

Ива Караманчева работи от две години. Завършила е актьорско майсторство за драматичен театър, а по-късно и Пантомима. Споделя, че работата с деца и носи много усмивки и я зарежда с положителна енергия. Позната е на повечето малки и големи гости, с превъплъщаването си в Елза от „Замръзналото кралство“. Но любимата и тема е „Вещици и вампири“. Като цяло Джунгла партитата са и по-интересни. В тях всеки може да се прави на някой друг, има роля, да надскочи простото забавление в партито и да го има креативния момент. Основната цел на празника за нея е да направи най-специалния ден на рожденика и най-прекрасен за него! Ива не забавлява децата по задължителен сценарий, а се води от тях, от това, което те искат и имат нужда да правят. Ако изберете нея за вашето парти, ще получите оригинален, индивидуален подход, както към рожденика, така и към всеки един от вашите гости!

iva_k-409x307