All for Joomla All for Webmasters

АНИМАТОРИ

Запознайте се с нашия екип …

 

Анастас Анастасов или, както го познават всички, Наско- Праско,още с първия поглед става приятел с децата. Знае кога да ги нагаделичка,как да ги разсмее и привлече вниманието им, особено с любимата си игра -търсене на пиратско съкровище в Джунглата. С постоянни задачки- закачки прави така, че децата да останат с усещането за приключение и усмивки до следващата среща. Ако избрете него за аниматор на вашето парти, получавате искрено отношение към децата и гарантиран личен подход към всяко едно от тях!

nasko
1qww-409x307

Наталия Дукова е завършила Актьорско майсторство за драматичен театър. Играла е много детски представления и познава отблиза желанията и очакванията на детската публика.Когато води парти, Наталия се забавлява наравно с децата, но и зорко следи за тяхната безопасност. Обича да влиза в различни роли, като най­ вече й се отдават Принцеските!
Твърди, че няма по­хубаво от детският смях и приятелство, което получава като награда отработата си.

Даниела Маринова или Дидка­бандиДка е завършила актьорско майсторство за куклен театър и актьорско майсторство за кино и театър преди година в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Всеотдайна и добронамерена е към децата,бързо става приятел с тях и обича да се забавлява заедно с тях,те я зареждат и вдъхновяват с чистотата си!Харесва й да прави Сафари парти,да рисува децата като животинки и игрите в Джунглата могат да започнат.Тя смята,че е важно да се дава поле за изява на децата за да могат да развиват талантите си! Ако изберете нея за вашето парти, то ще бъде щуро преживяване с много смях и неочаквани хрумки и завойчета!

daniela-409x307
valev-409x307

Тодор Вълев или накратко­Тошко Пирожко работи от известно време в Play Park като аниматор. Намира работата за супeр разнообразна ,забавна, динамична и интересна. Когато води рожден ден, той самият се превръща в дете, така по лесно може да се впише в групата на малките палавници. Обожава да разсмива децата и да се забавлява заедно с тях, да играят игри като: зомби, търсене на съкровище и танци на сцената. Любимото му парти, може би, е на тема STAR WARS и искрено се забавлява когато се въплъщава в някои от любимите си герои ­DARTH MAUL или Darth Vader. Друго парти, което също може да нарече любимо, е на тема Диско рок. Невероятно забавно е когато се съберат децата на сцената и слушат готина музика, танцуват.
Тошко­ Пирожко носи позитивни емоции на децата, като успява да стане Един ­от ­тях !

Ива Караманчева работи от две години. Завършила е актьорско майсторство за драматичен театър, а по-късно и Пантомима. Споделя, че работата с деца и носи много усмивки и я зарежда с положителна енергия. Позната е на повечето малки и големи гости, с превъплъщаването си в Елза от „Замръзналото кралство“. Но любимата и тема е „Вещици и вампири“. Като цяло Джунгла партитата са и по-интересни. В тях всеки може да се прави на някой друг, има роля, да надскочи простото забавление в партито и да го има креативния момент. Основната цел на празника за нея е да направи най-специалния ден на рожденика и най-прекрасен за него! Ива не забавлява децата по задължителен сценарий, а се води от тях, от това, което те искат и имат нужда да правят. Ако изберете нея за вашето парти, ще получите оригинален, индивидуален подход, както към рожденика, така и към всеки един от вашите гости!

iva_k-409x307

Здравейте, казвам се Траян и съм на 19 години. Обожавам децата и положителната енергия, която добивам, работейки с тях. За мен всяко дете е отделна вселена, има собствена визия за света и аз уважавам това.
Интересувам се от всякакви видове изкуство. В училище, бях в паралелка по изобразително изкуство 12 години. Родителите ми също рисуват. От 2010 година се занимавам с beatbox, с други думи – музика създадена изцяло и само с уста и гърло. Имал съм множество благотворителни концерти из цялата страна. Умея лесно и достъпно да преподавам на децата beatbox. През 2016 година, участието ми във „България търси талант” бе увенчано със Златен бутон и бях изпратен директно на полуфинали. Една от последните ми страсти е актьорското майсторство, по което се запалих през 2015 година. Сцената ме влече като магнит и ме кара да се чувствам щастлив. В момента ходя на курсове и ще кандидатствам по специалността.
За мен работата с деца е отговорност, удоволствие. Колкото и да е трудно понякога, винаги накрая съм с усмивка и зареден положително. Ще се радвам да се забавляваме заедно!

Designed by

best down free | web phu nu so | toc dep 2017