All for Joomla All for Webmasters

Яна Средкова – стана пилот за един ден

 

Многодетната майка и управител на Play Park, ден след като украси корицата на бутиковото списание Ezdapress раздаде автографи и дари книги и учебни помагала на деца – сираци по време на благотворителното рали „Виж ме“

 

Средкова бе един от участниците наред с други известни личности като Теди Велинова, Богдан Томов, Атанас Месечков, Венета Харизанова, Ива Дойчинова, Ангел Бончев и много други журналисти, певци и актьори.

 

Рали „Виж ме“ е послание на известните личности за последващ пример за толерантност в пътното движение и в същото време отправен апел от глухонемите деца, които казват на шофьорите „Виж ме“. Това са деца, които не могат да извикат и да чуят приближаваща се опасност на пътя.

Възпитаниците на специализираното учебно заведение в столицата „Проф. Дечо Денев“ са деца от 3 до 18-годишна възраст без родителска подкрепа, а предметът „Безопасност на движението“ е застъпен в учебната програма наравно с българския език и математиката.
По традиция, всяко издание на ралито подарява ярки светлоотразителни жилетки, учебни помагала, телевизори, компютри, лекарства и др. както и финансови дарения.

 

Тази година надпреварата посрещна 23 екипажа, а победител стана певецът Иво Гюров със състезателен № 8 в състезанието се разписа фирмения екипаж на Play Park с пилот Яна Средкова и навигатор Наталия Дукова.

 

Ралито се провежда за четвърта година по инициатива на фондация „Хора, пътища, автомобили“ със съдействието на БФАС и тази година с любезното съдействие на София Франс Ауто – официален вносител на Пежо за България.

 

Медийни партньори на благотворителното рали бяха БНТ, Канал 3, БНР и радио Зорана.