All for Joomla All for Webmasters

Димитрина Проданова– детски психолог, магистър по клинична и консултативна психология, Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Магистър по социална психология, Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Автор на книгите „Превод от детски“ и „Пътувани сънища“.

 

Изборът за работа с деца е призвание, но и приключение, за което се изискват героични качества като смелост, сърце и изключително добра подготовка, защото се носи отговорност за бъдещето. Димитрина Проданова ни въвлича в това приключение в книгата си. В „Превод от детски” откриваме една щедра на психологически ресурси страна, пълна с рефлексии, полезно обяснени теории и изследвания, личен и клиничен опит, насоки, препоръки, прекрасен илюстративен материал, великолепна поезия и най-вече проследяваме историите на малките герои, техните борби, драми и епични победи и прозрения. В света сме на всичко, което вълнува прорастващия човек. Посланието е: „Справянето е възможно” и то не с борба за надмощие, контрол и сила, а с опознаване и разбиране, уважение и партниране, свързване с детето, общуване, обмен и партньорство.

 

Каним всички наши приятели и нейни почитатели на среща/ беседа на 26 Януари / Петък/ от 18:00 часа в ДЕТСКИ ЦЕНТЪР PLAY PARK, бул. България 69, ет.3

 

Ще имате възможността да зададете всички въпроси, които ви вълнуват, свързани с децата и взаимоотношенията в семейството, както и да закупите книжката „Превод от детски“.

 

Имаме и специална изненада. ГОСТ ще бъде и КАТЕРИНА АНАНИЕВА– експерт по методите за здравословно хранене на деца и подрастващи. Тя ще ни разкаже как да засилим имунитета си през зимните месеци. Ще можете на място да дегустирате натурални напитки и витамини.

 

ВХОД БЕЗПЛАТЕН!