All for Joomla All for Webmasters

Play Park е развлекателен център, със зони за забавление за малки и големи. Едно цветно и свежо място, в което да се заредите и разпуснете, както и да поверите най-специалните си моменти, като рожден ден, имен ден и всеки личен празник на детето си.

“ Направете своят избор – да се забавлявате заедно
със семейството и приятелите си в Play Park ! “

Laser park, Jungle park, Terrace café и Baby park обхващат интересите на цялото семейство. С модерна визия уют и разнообразие, Play Park печели приятели вече три години. Нестандартна идея за празнуване на всякакъв вид празник, както и екстремен Тиймбилдинг за фирмени партита.

Направете своят избор - да се забавлявате заедно

със семейството и приятелите си в Play Park!

 

Много удобна и практична е зоната за най­малките – Baby Park, подходяща за деца от 0 до 3 години. Тя се намира в непосредствена близост до родителите, във вътрешната част на Terrace cafe. Къщички, колички, басейн с топки и батут за скачане, са на разположение на вашите малчугани по всяко време.

 

Jungle park е друга вълшебна зона, подходяща за деца от 3 до 10 години. Тунели, пързалки, батути за скачане и много други предизвикателни кътчета, както и сцена с Караоке, която дава възможност на малките да се почувстват истински звезди!

 

Ако сте фенове на вълнуващите битки, светлинните ефекти и силната музика, то вашата зона е Laser park. Лазерната арена е с лабиринти и страховити графити, разположени на две нива за преследване със специална екипировка. Подходяща е за всички деца над 8 години, както и за възрастни мъже и жени, които обичат да се забавляват.


За вкусно похапване в стилна и изискана атмосфера препоръчваме Terrace cafe , наречена така заради огромната си тераса, с вдъхновяваща гледка към София и Стара планина. В менюто ще намерите домашни пици, свежи салати, пълнозърнести закуски и вкусни десерти, сякаш току що приготвени от баба. Ако тук организират вашият празник, ще бъдете обгрижени, добре обслужени и изненадани от богато коктейлно меню с вкусни и красиви хапки.

Designed by

best down free | web phu nu so | toc dep 2017